Van Iterson Interim

Zorgmanagement

Wie ben ik

Van nature heb ik een grote gedrevenheid om de wereld een stukje beter achter te laten dan hij is en ontwikkeling te zoeken daar waar dat kan.

Ik focus me daarbij de komende jaren op de zorgsector. De inhoudelijke expertise van de verschillende domeinen van de zorg helpt mij om daadkrachtig te kunnen zijn en op tactisch/ strategisch niveau te kunnen zien wat er nodig is.

Collega’s typeren mij als iemand met een helikopterview,

Mijn carrière ben ik thuis aan het bed begonnen als verloskundige in de eerste lijn. Een prachtig vak, waar ik later ook in de tweede lijn veel mooie ervaringen heb opgedaan. Van daaruit merkte ik dat het beter organiseren van de zorg voor de patiënt, mij veel energie geeft. Dat is mijn drijfveer gebleven. Via verschillende stappen heb ik als projectleider, programma- en lijnmanager mijn gedrevenheid in mogen zetten.

Ik ben sociaal vaardig, een out of the box denker met een besluitvaardig karakter. Collega’s typeren mij als iemand met een helikopterview, duidelijke visie, en analytische blik. Mijn oprechte interesse in mensen in combinatie met open vragen en humor, maken dat ik op alle niveaus gemakkelijk verbinding leg.

Contactformulier

Contact

Van Iterson Interim

De Kempenaerstraat 12
2613 BZ Delft

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

84739819