Van Iterson Interim

Zorgmanagement

Wie ben ik

Van nature heb ik een grote gedrevenheid om de wereld een stukje beter achter te laten dan hij is. Ik focus me daarbij op de zorg. Het kon ook onderwijs zijn, of duurzaamheid, maar bij mij werd het zorg. Mijn carrière ben ik aan het bed thuis begonnen als verloskundige in de eerste lijn. Een prachtig vak waar ik zowel in de eerste als tweede lijn veel mooie ervaringen heb opgedaan. Van daaruit merkte ik dat ik niet de zorg kon leveren zoals ik dat zou willen en ben gaan onderzoeken hoe dit anders kon.

Via verschillende stappen heb ik toen als projectleider, programma- en lijnmanager mijn gedrevenheid in mogen zetten. Daar ontdekte ik dat de logistiek, de organisatorische kant en de ondersteunende afdelingen van een organisatie veel in kunnen betekenen in het verbeteren van de zorg.

Sociaal vaardig, direct en resultaatgericht

Zelf heb ik steeds behoefte heb aan een nieuwe opdracht, een nieuwe uitdaging in een andere omgeving. Het geeft mij energie om resultaat voor me te zien en dit ook te behalen. Dit lukte het beste wanneer ik als interim’er kan bijdragen aan een organisatie. Ik vind het ontzettende leuk om de ervaringen van de verschillende organisaties mee te nemen en in te brengen bij een volgende opdracht.

Ik ben sociaal vaardig, direct, resultaatgericht en tevens een gedreven out of the box denker die doelgericht is. Collega’s typeren mij als iemand met een helikopterview, duidelijke visie, analytische blik en een besluitvaardig karakter. Mijn oprechte interesse in mensen in combinatie met humor, maken dat ik op alle niveaus gemakkelijk verbinding leg en op een coachende manier, anderen kan stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Inhoudelijke expertise van de verschillende domeinen van de zorg helpt mij om daadkrachtig te kunnen zijn en op tactisch/ strategisch niveau te kunnen zien wat er anders kan. Evenwichtigheid en de rust bewaren in stressvolle situaties helpen om controle te krijgen over onvoorziene omstandigheden.

Contactformulier

Contact

Van Iterson Interim

De Kempenaerstraat 12
2613 BZ Delft

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

84739819