Van Iterson Interim

Zorgmanagement

Binnen de verschillende domeinen in de zorgsector inzetbaar:

Z
Eerste lijn
Z
Ziekenhuiszorg
Z
VVT
Z
Ouderenzorg
Z
Gehandicaptenzorg
Z
GGD en publieke gezondheid

Verander en Interim management

Als interim manager ben ik in staat om een organisatie of afdeling te leiden tijdens een periode waarin allerlei veranderingen of transformaties gaande zijn, of een periode te overbruggen bij het vertrek of afwezigheid van een vaste manager. Voor veranderingen is er vaak op korte termijn een eerste stap nodig. Daar heb je regelmatig iemand van buiten voor nodig die een gezamenlijk doel kan formuleren en bij alle partijen een gedeeld gevoel van urgentie kan creëren.

Binnen de organisatie snel de juiste mensen weten te vinden om stappen te kunnen zetten is daarvoor een vereiste. Dat is niet altijd dankbaar maar wel nodig om successen te kunnen vieren en beren op de weg te overwinnen.

Projecten-programma’s

Als programma- of projectmanager ben ik inzetbaar om een duidelijk project- of programmaplan neer te zetten en daar ook uitvoering aan te geven in samenwerking met de lijn en alle andere betrokkenen. In eerste instantie zal dat betekenen dat ik heel goed zal luisteren naar het doel om het geheel te overzien. In de steeds veranderende omgeving van de zorg is er vaak flexibiliteit nodig om samen met een team pro-actief uitvoering te kunnen geven aan een project waar iedereen achter staat.

Volharding en humor zitten in mijn gereedschapskist om tot resultaten te komen.

Coaching

Als een rode draad door alle werkzaamheden heen sta ik ervoor dat medewerkers weer een stap verder hebben gezet in hun ontwikkeling wanneer de opdracht eindigt. Persoonlijke en professionele (team-) ontwikkeling staan nooit stil. Elke nieuwe ontwikkeling is er een om van te leren. Een team beter laten functioneren door meer gebruik te kunnen maken van elkaars sterke kanten geeft een kick. Daarbij luister ik naar de vraag achter de vraag een creëer ik veiligheid om zo met elkaar ook in gesprek te gaan.

Contactformulier

Contact

Van Iterson Interim

De Kempenaerstraat 12
2613 BZ Delft

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

84739819