Van Iterson Interim

Zorgmanagement

Zorg verbeteren

Bij Van Iterson Interim kun je terecht om binnen de zorgsector te ondersteunen bij, en te sturen op veranderingen. Het behalen van verbeterde resultaten worden steeds gecombineerd met veel oog voor de menselijke maat.

Van Iterson Interim zorgmanagement

Team coaching en organisatie ontwikkeling

Mijn doel is dat mensen na mijn vertrek anders blijven samenwerken en reflecteren. Complex en hardnekkig gedrag kan duurzaam veranderen door teamcoaching. Het lerende vermogen vergroot. Ik werk vanuit verschillende invalshoeken als teamcoach om op een effectieve manier veranderingsprocessen sneller en prettiger te laten lopen. Het brengt inzicht in gedrag en interactie, en het vergroot de betrokkenheid van teamleden. Ik help bij het leren nemen van besluiten als team of organisatie, en het vergroten van vertrouwen in elkaar. Ik stimuleer teams en mensen om in veiligheid te blijven leren, te oefenen met nieuw gedrag en te zoeken naar waar ze zelf echt warm voor lopen in afstemming met elkaar. Organisatieontwikkeling gaat hand in hand met persoonlijke groei in een werkcontext.

Van Iterson Interim zorgmanagement

Verander en Interim management

Als interim manager ben ik krachtig en ervaren om een organisatie of afdeling te leiden tijdens een periode waarin veranderingen of transformaties gaande zijn. Doordat ik als sparringpartner op verschillende niveaus makkelijk kan schakelen behaal ik resultaten. Door mijn respectvolle en tegelijk soms confronterende stijl is alles bespreekbaar en komt er beweging. Een combinatie van transparantie en een positieve intentie, maken dat er vertrouwen ontstaat om doelen samen te bereiken. Voor een gedeeld gevoel van urgentie en motivatie heb je regelmatig iemand van buiten voor nodig. Ik kan dit helder overbrengen en mensen enthousiasmeren. Binnen de organisatie snel de juiste mensen weten te vinden om stappen te kunnen zetten vind ik leuk om te doen.

Als programma- of projectmanager ben ik inzetbaar om een duidelijk project- of programmaplan neer te zetten en daar ook uitvoering aan te geven in samenwerking met de lijn en alle andere betrokkenen. In eerste instantie zal dat betekenen dat ik heel goed zal luisteren naar het doel, veel vragen te stellen, om het geheel vanuit alle belanghebbenden te overzien. In de steeds veranderende omgeving van de zorg is er vaak flexibiliteit nodig om samen met een team proactief uitvoering te kunnen geven aan een project of programma. Volharding en humor zitten in mijn gereedschapskist om tot resultaten te komen.

Contactformulier

Contact

Van Iterson Interim

De Kempenaerstraat 12
2613 BZ Delft

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

84739819